Nieuwspagina‎ > ‎

Bericht van de Voorzitter

Geplaatst 7 okt. 2013 10:19 door Youthband De Pinte   [ 7 okt. 2013 10:21 bijgewerkt ]
Hoihoi beste muzikantenKort van alles op een rijtje!

Repetitieweekend: de inschrijvingen lopen tergend langzaam binnen. Op dit uur zijn wij met 6. Ik ken jullie al een beetje plots zal mijn mailbox ontploffen, ik maak me toch wel zorgen.  Vergeet de deadline niet: 10 oktober om in te schrijven, 14 oktober moet uw betaling binnen zijn. Even er aan herinneren dat wij van iedereen antwoord verwachten, of u meegaat of niet!

 

Voorzitterschap HODP: even herhalen wat ik donderdag zei. De Algemene vergadering (6 februari 2014) zal mijn laatste wapenfeit zijn als voorzitter van HODP. Verleden jaar deed ik er nog een jaartje bij, nu zal dat niet meer het geval zijn. Hoe enthousiast ik ook nog ben ik krijg hoe langer hoe meer te kampen met “ik moet dit nog doen, ik moet dat nog doen”, een jaar meer zou echt een spreekwoordelijk jaar te veel zijn. Het bestuur zoekt een opvolger maar ook jullie kunnen daar een actieve rol in spelen. Wie weet of jullie een wit konijn uit de mouw schudden!!

 

Lidgeld: net als voor het repetitieweekend blijft het bijzonder stil! Ik weet het de deadline is 15/11 maar wij stellen vast dat nog geen 10% een storting uitvoerde.


Staf Weyts (een van onze nieuwe klarinettisten, herkenbaar aan het feit dat de overige nieuwe klarinettisten meisjes zijn, organiseert op 2/11 een benefietconcert. Een van de allerbeste harmonieën – St Cecilia uit Zele - zal optreden, een van allerbeste dirigenten – Dimitri Bracke – zal meespelen, een van de goede doelen is Kinderrevalidatie UZ Gent – waar een van onze liefste leden – Frike – werkzaam is. Redenen genoeg om even in de geldbeugel te tasten!

Meer info:  zie toegevoegde bestanden aub.

 

Lieve mensen tot op de volgende repetitie hé!!

Yves

 

ċ
Youthband De Pinte,
7 okt. 2013 10:19
Ċ
Youthband De Pinte,
7 okt. 2013 10:19