GERT-JAN SCHOUP
Gert-Jan Schoup begon op achtjarige leeftijd te studeren aan de muziek-academie van Ninove. Hij koos voor de trombone en volgde er les bij  trompettist Eric Devos. In 2010 starte hij aan de Kunsthumaniora van Brussel waar hij o.a. tromboneles volgde bij Carlo Mertens. 

Hij groeide op in een muzikale familie en als fervente liefhebber van Hafabra muziek is hij actief als trombonist in verschillende harmonieën. Verder is hij lid van Young Brassband Willebroek en vervangend 2de trombonist van Brass Band Willebroek. Hij speelde reeds in vele symfonische orkesten zoals: frascati, BAM-orkest, de Vlaamse opera,... . Gert-Jan volgt ondertussen lessen Hafabra directie bij Steven Verhaert en is dirigent in verscheidene harmonieën
 
Hij hecht veel belang aan podiumervaring en nam ter vervolmaking regelmatig deel aan muzikale wedstrijden. Op de Lokerse MarniX-FactoR wedstrijd in de categorie blaasinstrumenten behaalde hij in 2011 de 3de plaats en in 2013 de 2de plaats. In november 2013 tijdens de 49ste editie van Belfius Classics, een zeer prestigieuze wedstrijd voor jongeren, werd Gert-Jan met 85% laureaat en behaalde hiermee een 2de prijs. 
 
Ook volgde hij reeds tromboneles bij Lode Mertens (BJO), Marc Godfroid (BJO) en Luc De Vleeschhouwer (Nationaal Orkest van België) Hij nam reeds deel aan meerdere masterclasses waaronder bij Jan Smets (symfonieorkest van de Munt) en Ian Bousfield, de vroegere solotrombonist van het London Symphony Orchestra en de Wiener Philharmoniker.
Nu vervolledigt hij zijn studies aan het concervatorium te Antwerpen bij Jan Smets. 

JONAS VEIRMAN - DIRIGENT YOUTHBAND 2012-2017


VINCENT ALPAERTS - DIRIGENT YOUTHBAND 2010-2012